Scientific Committee
Food and Biotechnology
Dr. Benjamín Ramírez Wong, Division of Biological and Health Sciences, Department of Food Research and Graduate Studies. Universidad de Sonora, Hermosillo, Sonora, Mexico. (SNII, Level III).
Dr. José Alberto Gallegos Infante, Durango Institute of Technology, Durango, Mexico. (SNII, Level III)
Dr. José Rafael Minjares-Fuentes, Universidad Juárez del Estado de Durango, Gómez Palacio, Durango, Mexico. (SNII, Level I)
Dra. María Marcela Rodríguez, Universidad Nacional del Centro de la Provincia de Buenos Aires, Olavarría, Argentina.
Dra. Valeria Soledad Eim Iznardo, Universidad de las Islas Baleares, Islas Baleares, Spain.
Efrén Delgado, Ph.D., New Mexico State University, Las Cruces, NM. United States of America.
Dra. Elizabeth Carvajal Millán, Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C., Hermosillo, Sonora, Mexico. (SNII, Level III).
Dr. Fernando Martínez Bustos, CINVESTAV, Querétaro Unit, Querétaro, Mexico. (SNII, Level III)
Dr. José de Jesús Zazueta Morales, Universidad Autónoma de Sinaloa, Culiacán Mexico.(SNII, Level I)
Dra. Deborah Murowaniecki Otero, Universidade Federal da Bahia. Salvador, Bahía, Brazil.
Dr. René Renato Balandrán Quintana, Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo (SNII, Level I)
Agriculture and Livestock
Dr. Guillermo Fuentes Dávila, Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias (INIFAP), Mexico.
Dr. Víctor Arturo González Hernández, Colegio de Posgraduados. Mexico State, Mexico (SNII, Level III)
Dra. Yolanda Salinas Moreno, Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Genetics Department, Mexico. (SNII, Level III)
Chemistry and Natural Resourses
Nadezhda Traycheva Petkova, PhD., University of Food Technologies, Technological Faculty, Department of Organic Chemistry and Inorganic Chemistry, Bulgary.
Dra. Carmen Oralia Melendez Pizarro, Faculty of Chemical Sciences, Universidad Autónoma de Chihuahua. (SNII, Level II)
Dr. David Morales Morales, Universidad Nacional Autónoma de México (SNII, Level III).
Prasenjit Ghosh, Ph.D. Indian Institute of Technology Bombay: Mumbai, Maharashtra, IN
Dr. Johan Mendoza Chacón, Faculty of Chemical Sciences, Universidad Autónoma de Chihuahua (SNII, Level I)
Health and Physical Culture
Dr. Julián Esparza Romero, Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C (CIAD). Hermosillo Unit, Sonora. Mexico (SNII, Level II)
Dra. Jazmín Leticia Tobías Espinoza, Universidad Autónoma de Chihuahua. Mexico (SNII, Research Candidate)
Dra. Silvia Giono Cerezo, Instituto Politécnico Nacional. Mexico (SNII, Level II)
Dra. Susana Aideé González Chávez, Universidad Autónoma de Chihuahua. Mexico (SNII, Level II)
Dra. Mercedes Bermúdez Cortés, Universidad Autónoma de Chihuahua. Mexico (SNII, Level I)
Engineering
Dr. Francisco Paraguay Delgado, Centro de Investigación en Materiales Avanzados (CIMAV) Chihuahua, Mexico. (SNII, Level III)
Dr. Vladimir Villarreal Contreras, Universidad Tecnológica de Panamá. Panama
Dr. Humberto González Rodríguez, Faculty of Forestry Sciences, Universidad Autónoma de Nuevo León. Mexico (SNII, Level II)
Dra. Melida Gutierrez, Missouri State University, Springfield, MO, USA.
Dr. Sergio Valle Cervantes, Instituto Tecnológico de Durango (SNII, Level I)
Technology
M.C. Ricardo Talamás Abbud, Faculty of Chemical Sciences. Universidad Autónoma de Chihuahua. Chihuahua, Mexico